Info til alle mine kunder – Covid-19

Så har vi næsten  normale tilstande,  smile men har lige disse 5 linier du godt må forholde dig til inden du bestiller tid.

1. For at du kan få ordnet dit hår her i salonen skal du kunne fremvise et Coronapas eller en negativ test der er mindre end 72 timer gammel. Hvis du ikke kan det kan jeg desværre ikke ordne dit hår og du vil blive afvist, og jeg vil herefter tillade mig at opkræve dig for tiden, jfr. salonnes afbudsreglerne på 24 timer.

2. Her i salonen bruger jeg ansigts visir for at beskytte dig og mig.

3. Jeg vil gøre mit for at vi kan opretholde en ren og fin salon med afspritning rengøring mm., men det vil også kræve at i som kunder husker at ved den mindste tegn på sygdom så melder du afbud pr. telefon i god tid, så en anden kan få din tid, når du afbud vil jeg gøre alt for at du kan få en tid hurtigt igen.

4. Vi skal ikke få sat en smitte kæde i gang via mig, og jeg vil derfor altid forbeholde mig ret til at afvise dig, hvis jeg føler mig utryg ved dit helbred.

5. Jeg vil bede om at du komme alene til salonen, og venter uden for til du bliver hentet ind og har din Corona dokumentation klar, det vil ikke være muligt at vente i salonen!

Pas fortsat på hinanden derude sprit af og hold afstand så skal vi nok komme igennem det.

 

 

OPS:  Nyt Booking system pr. 1 august 2021

 

 

 

 

 

 

Vesterkøb 40

2640 Hedehusene

Telefon: 28 72 98 76 

Yellow er en lille hyggelig og moderne frisørsalon, der giver sig tid til sine kunder og samtidig har fingeren på pulsen. Jeg ved hvad der rører sig inden for makeup og hårmoden, så hvis du er træt af dit hår og har lyst til at prøve noget nyt og moderne, så kom ned, ring eller book online og få en tid, så vi sammen kan finde en løsning til dig.

Jeg modtager kun betaling via MobilPay eller kontant i Salonen, årsagen hertil er øget omkostninger til Nets, for brug af Dankort.

 Mobilepay logo  

Åbningstider

Mandag : Fra kl 10.00 - 17.30

Tirsdag og Onsdag : Lukket

Torsdag: Fra kl 12.00 - 17.30

Fredag: Fra kl 10.00 - 17.30

Lørdag: Fra kl 10.00 - 14.00 

 

Salonen er også på facebook og Instagram Skynd dig ind og "syntes godt om" og følg med i hvad der foregå i salonen.

Yellow donere/samler penge ind til Dyrenes Beskyttelse og Red Orangutangen.